keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Lintuja tiirailemassa



Avifauna
Aiemmin en itse ottamiani kuvia ole saanut lisättyä tänne blogiin erinäisten kameraongelmien takia joten olen joutunut hyödyntämään internetin kuvapalveluita. Nyt ajattelin kuitenkin lisäillä muutaman kuvan viime viikonlopulta, kun vierailimme työpaikkani yhteydessä olevassa eläinpuistossa. Monta tuntia siellä tuli vietettyä ja hauskaa oli lukuunottamatta sitä hetkeä kun syöttämäni eksoottinen lintu päätti tehdä tarpeensa selkääni. Päästyämme pois lintujen syöttämishuoneesta ei ollut mikään muu mielessä kuin nopea puhdistautuminen. 

 Ruokkiminen tapahtui siis pienen kupin avulla ja vapaana lentävät linnut sitten saivat oman tahtonsa mukaan tulla syömään. Muutama lintujen tappelukin tuli koettua ja olin jo varma että ne hyökkäävät minun kimppuuni siinä toisilleen rähistessä.

 Pingviinejä helteessä? Pisti kyllä miettimään että miten mukavaa mahtaa niille olla..

 Itse en ainakaan tämän kaverin kohdalla tarvinnut varoitusta siitä ettei sormien häkkiin pistäminen ole kovin hyvä ajatus..

 En tiennyt aiemmin että kolibreja löytyy myös mustana



Kuvat ovat kamerakännykkällä otettuja, mutta ainakin tällä kertaa omiani. Toivottavasti piditti vähän erilaisesta päivityksestä.

3 kommenttia:

  1. Hei! Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja on ajankohtainen itsellenikin, koska avopuolisoni on hollantilainen ja suunnittelemme jossain vaiheessa muuttoa hänen kotimaahansa. Onnea matkaan ja sopeutumisen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tämä kommentointi vihdoin toimii..
      Kiva kuulla että tästä blogista on jotain hyötyä :) Kerro toki jos tulee mieleen jotain mitä haluaisit tietää.

      Poista